Економіка
На Дніпропетровщині відкрили рух шляхопроводом на Криворізькому напрямі траси М-30 Стрий – Ізварине

На Дніпропетровщині відкрили рух шляхопроводом на Криворізькому напрямі траси М-30 Стрий – Ізварине

«Укравтодор» повністю відремонтував 300 км дороги М-30 Стрий – Ізварине в Дніпропетровській області. Відсьогодні водіям не доведеться користуватись об’'їздом, щоб потрапити на розв’язку Кривий Ріг – П’ятихатки.

Про це повідомляє «Укравтодор». 

«Вкрай важливо було відновити роботи та завершити ремонт штучної споруди на трасі міжнародного значення, адже тут інтенсивний трафік – понад 5000 автівок на добу. А в умовах повномасштабного військового вторгнення росії, дорожнє сполучення є невідʼємною частиною обороноздатності країни. Якісні автомобільні дороги — це швидка евакуація цивільного населення в більш безпечні регіони, перевезення гуманітарних та військових вантажів», - пише пресслужба відомства.

Шляхопровід планували відремонтувати у цьому будівельному сезоні — навесні транспорт вже мав поїхати цією ділянкою, але війна поставила на паузу будівельні роботи.

Над відновленням споруди працювало 10 фахівців та десятки одиниць дорожньої техніки: автокрани, бетономішалки, самоскиди та екскаватори.

Мостовики замінили балки на залізобетонному шляхопроводі, влаштували монолітну плиту та гідроізоляцію, замінили деформаційні шви та уклали новий шар асфальтобетонного покриття, встановили нові дорожні знаки та нанесли розмітку.

М-30 Стрий – Ізварине — саме цей маршрут дозволяє людям безпечно та швидко дістатися з заходу на схід. Ця дорога об’єднала дві траси: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Ізварине і стала Дорогою Єдності - найдовшою трасою України. 300 км простягаються територією Дніпропетровської області та повністю відремонтовані.

Читайте також: В Дніпрі сьогодні, 5 грудня, не працюватиме електротранспорт;

 Захищаючи Україну, загинув 25-річний боєць з Дніпровського району;

Масштабна пожежа у центрі Дніпра: деталі;

В Дніпрі на Метробудівській нетверезий чоловік потрапив під колеса автівки.

2022-12-05 09:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин